Szuperhős Rajz és Meseíró Pályázat

Útjára indítottuk a Szuperhős Rajz és Meseíró pályázatunkat az Anyakanyarral közösen. Nevezni július 31-ig lehet és nagyszerű nyeremények várnak mindenkit!

Lassan befejeződik az iskola, nyári szabadságra mennek a gyerekek is, így arra gondoltunk, hogy itt az ideje, hogy egy izgalmas rajz- és meseíró pályázatot hirdessünk. Hisszük, hogy fontos, hogy gyermekeink szabadidejét kreatív és izgalmas feladatokkal töltsük ki a sok mozgás mellett, melyek a fantáziájukat is megmozgatják. Erre pedig az egyik legjobb mód, ha elkalauzoljuk őket a mese és a rajz világába.

Szuperhősnek lenni minden gyerek álma.gyerekhosok Repülni a madarakkal, láthatatlanná válni egyik pillanatról a másikra. És ti, drága olvasóink, emlékeztek még arra, amikor gyerekek voltatok, és csodálattal tekintettetek a környezetetekben lévő felnőttekre, akiket szuperhősnek láttatok? Milyen jó volt arról álmodozni, hogy kedvenc rajzfilmjeink hőseinek bőrébe bújhatunk, természetfölötti erőkkel rendelkezünk, melyeket bármikor használhatunk! Lehet, hogy inkább számunkra kellene kiírni ezt a pályázatot? 🙂 Viccet félretéve, ezennel tehát meghirdetjük az Anyakanyarral közös „Szuperhős Rajz és Meseíró Pályázatunkat”!

2 kategóriában indulhatnak a gyerekek a szuper nyereményekért. A meseíró pályázati részre olyan gyerekek által kitalált történeteket várunk, amik egy szuperhősről szólnak. Természetesen lehet ez a szuperhős anyu vagy apu is, sőt, még saját maguk is. A lényeg, hogy egy szuperhősről szóljon. Olyan meséket is várunk, amiket a gyerekek maguk írnak és olyanokat is, amik alapgondolata és története bennük születik meg, de a szüleiknek kell még papírra vetniük azokat, mert a gyerekek még kicsit az íráshoz. A rajzpályázat témája is a szuperhősök körül forog, ide olyan rajzokat várunk, amik az „Én és a szuperhősöm” címet viselik.

A pályázat beküldési határideje 2014. július 31.

Várható eredményhirdetés: 2014. augusztus 4.

A pályázatokat ide várjuk: info@anyakanyar.hu

Nyeremények:

  1. helyezett: A győztes családja számára személyre szabott életmentő oktatást biztosít Péter és Zalán, ahova Farkasházi Réka, az Anyakanyar egyik anyukája is elkíséri a fiúkat, valamint egy szuperhősös gyermekruha csomag a Gyermekruha.com jóvoltából. Mellé jár a TEVAgy a Hős! póló és labda, valamint egy őszi időszakra felkészítő vitamincsomag a Teva Gyógyszergyár Zrt. felajánlásából.
  2. helyezett: TEVAgy a Hős! póló és labda, valamint egy Lego-Kaland DVD és hátizsák a Pro Video Film Distribution Kft. jóvoltából, ami egy átlagos Lego-figuráról szól, akinek aztán különleges, kalandos helyzeteken kell keresztül verekednie magát, megmentenie a Lego-világot, és még Batman, mint ismert szuperhős is feltűnik a színen. Kiegészítésképpen vitamincsomag is jár a 2. helyezettnek.
  3. helyezett:  TEVAgy a Hős! póló, valamint Lego-Kaland DVD és hátizsák.

Rajzolásra és meseírásra fel! Drukkolunk mindenkinek!